Farre & Serrano Distribucions

Servei integral i professionalitat

Sóm una empresa dinàmica i consolidada que ofereix un servei integral de distribució per a l'hostaleria i la restauració, però mantenint sempre el tracte personal que ens permet oferir un servei a mida, per a cada client segons el seu perfil i necessitats.

La nostra flexibilitat i gran varietat (més de 1.200 productes), ens permet oferir un servei únic en el sector, adequat a cada client, cobrint totes les necessitats i oferint un servei integral i complert. El nostre catàleg inclou desde els productes bàsics fins a refrigerats i congelats.

Per això, disposem d'unes instal·lacions adaptades amb un gran magatzem de 2.000 m2, refrigerador i congelador i una moderna flota de vehicles personalitzada i adaptada per a transport de tot tipus de productes.


La satisfacció dels nostres clients és el nostre millor aval.

La grandesa de la nostra companyia es troba en l'equip humà. Personal, atent, qualificat, professional, ...però sobretot humà! És el nostre segell personal!

Un treball i un producte de qualitat, atès i supervisat per un equip de professionals entregat als seus clients. Un grup actiu, dinàmic, innovador i expert. 40 anys en el sector ens avalen.

Satisfer, atendre i cobrir totes les necessitats dels nostres clients.

 

DADES DE CONTACTE

Direcció:
Pol. Ind. Carrer Segarra nº 11-13
25310 Agramunt
LLEIDA


Tel: 973 391 134
Fax: 973 391 134
Email: jfarreserrano@terra.es

 

MAPA DE LOCALITZACIÓ


Ver mapa más grande