JM Gestí

El seu distribuïdor de confiança

Sóm una empresa familiar amb més de 40 anys de trajectòria, al servei del canal Horeca i alimentació. Desde les nostres instal·lacions donem servei a un extens territori que està en constant creixement, oferint un tracte personal i adequat a les necessitats dels nostres clients.

Disposem d'unes instal·lacions pròpies amb una nau de més de 2.500 m2 i unes càmares frigorífiques de fred positiu i congelació. Per a la distribució comptem amb una flota de vehicles de repartiment adaptats per a tota la gama de productes que distribuim a més de la secció de vehicles comercials per poder atendre amb agilitat les necessitas dels nostres clients.

Actualment el nostre portfoli de productes supera les 1.800 referències i seguim incorporant més games per tal d'oferir un servei integral i de qualitat per als nostres clients, és per això que a més de la varietat ens esforcem per a treballar amb PRIMERES MARQUES.


La satisfacció dels nostres clients és el nostre millor aval.

El nostre equip humà és un dels nostres objectius prioritaris a l'organització, oferint un tracte professional, amable i qualificat, sempre atents a les necessitats dels nostres clients.

Innovació, qualitat i diversitat per a oferir el millor servei.

 

DADES DE CONTACTE

Direcció:
C. Prubelles, 26-28
Pol. Ind. Mas Alba
08870 Sitges · BARCELONA

Tel: 93 894 23 45
Fax: 93 811 03 30
Email: info@distgesti.com
Web: www.distgesti.com

 

MAPA DE LOCALITZACIÓ


Veure mapa més gran